Porträtt

Så många anledningar det finns att boka en fotograferingVad skulle du vilja göra? Bilder på dig själv? Familjebilder? Ett vackert porträtt på ditt barn? Ge bort en gåvat? Berätta för mig så ska jag se hur jag kan hjälpa till på bästa sätt.
Jag vill gärna fotografera porträtt som berör och som är kreativa och väl genomarbetade. Att komma människan framför kameran nära och få fram något själfullt och intimt är alltid ett mål. Jag är inte en fotograf som bara trycker på knappen, utan jag vill skapa och bearbeta fram ett fotografi som kan uppskattas och värderas hos min kund såsom en tavla.

Nytt för 2017 är konstporträttet. Där vi tillsammans planerar och skapar ett porträtt som mer liknar en tavla. Se bilder på konstporträtt: HÄR! Från 3500:-


Olika fotografer har olika stilar. Kolla runt i gallerierna och se hur jag fotograferar. Det är viktigt att välja fotograf med hjärtat då det är en investering du gör för att få minnen och bilder att älska i många år framöver. Till och med för kommande generationer.Vill du se porträttbilder så klicka in HÄR!

I alla porträttupplevelser som jag erbjuder ingår det följande:

-En telefon konsultation – med mig, fotograf Martina angående kläder och bakgrund som passar.
(Jag måste tyvärr meddela att jag har slutat med att fotografera barn och familjer mot kritvit bakgrund. Jag har dock mycket annat fint att erbjuda.)

– Fotograferingen

– Ett urval av bilder i webbupplösning (ca 20 st) på USB

– Personlig bildvisning/beställningsmöte med mig

– 20% Rabatt på alla förstoringar och ramar
om beställningen sker senast 30 dagar efter usb-leverans

– Möjlighet till digital uppgradering av serien.-Digitala filer och uppgradering:

Bilderna ni får på USB är enbart för användning på web och för att göra urval från
Vill du göra flera småkopior själv eller ett mindre album så kan du köpa till en mindre men dock printbar digital version (10×15 cm) av serien för endast 995:-
Uppgraderingen behöver beställas senast vid fototillfället. Som efterbeställning kostar den 1500:-

På ALLA beställningar över 5000:- ingår bilderna från beställningen digital i 100% jpegs

Fler högupplösta filer (100% Jpegs) kan ni köpa till i de digitala paketen se nedan.


Porträttupplevelserna och deras respektive kostnader:


Mstudios Porträttfotografering:

Passar de flesta. Gravidfotograferingar, familjefotograferingar, syskonbilder, barnporträtt, tjejgänget, modellbilder, parbilder, eller bara för att….
1 timma fotografering i studion eller utomhus i närheten
(om vädret tillåter).

Pris Porträttfotografering:
2400:-
Jag välkomnar alla i familjen och era husdjur om så önskas. Det finns ingen begränsning för hur många ni kan vara på bild (förutom miniserien). På Mstudio har jag gott om plats. Dock finns det en begränsning om val av bakgrund vid fler än 4 pers. Hör av er om frågor kring detta.
Familjebilder är fantastiska och jag älskar att vara utomhus där barnen kan få röra sig mer fritt och familjebilderna får en ärligare och mer naturlig look. Så jag föredrar att boka familjesessioner mellan maj-oktober men om den timingen inte fungerar så kan vi självklart hitta en bra lösning på detta i min studio.
Vill ni slå två flugor i en smäll och lägga till ett företagsporträtt på familjesessionen eller kanske en gravidmage utöver det andra porträttet så går det alldeles utmärkt. En extra kostnad på 500SEK /tillägg tillkommer.


Mstudios Porträtt Exklusiv

– Känslan av att bli skitsnygg på bild. Se före och efter bilder på PorträttExklusivt: HÄR!Inte många har upplevt den men jag vill ge dig chansen. Din inre skönhet i kombination med den yttre stylingen vi fixar, gör den här fotograferingen ofta till en aha upplevelse för många.
Att för första gången få känna sig riktigt fin på bild. Jag fullkomligt älskar dessa fotograferingar och jag brinner för att locka fram det bästa hos dig och visa dig hur vacker du är.Hela upplevelsen är på ca 3-4 timmar tillsammans med mig och en make up- och hårstylist. Vi planerar kläder och bakgrunder och din styling. Och sedan fotograferar jag en variation av bilder som fokuserar på din kvinnliga skönhet.
2-3 klädbyten ingår och jag bjuder på lättare dryck och snacks.Pris Porträtt Exklusiv:
4500:-


Mstudios Minissession

En kortare fotografering för 1 person/ 1 barn, alternativt ett kärlekspar.

30 min fotografering i studion eller i miljö i närheten av Mstudio.

Vill man lägga till en person kostar det endast 300:-Pris minisession 1500:-Ovanstående porträttupplevelser går bra att boka till alla möjliga sorters fotograferingar såsom; Gravidporträtt, Makeovers, Modellfotograferingar, Barnfotografering och Familjebilder (ej minisession till familjefotografering tyvärr)De små NYFÖDDA miraklen har en alldeles egen porträttfotografering:


NU är nyfödda-priset sänkt. Endast webbilder ingår. Det går att köpa till ett digitaltpaket med högre upplösning. Från 2900:-


Mstudios Newbornfotografering

Se bilder på barn och bebisar: HÄR!

Bilder på din nya bebis är ovärderliga minnen.
Den lilla näsan och de pyttesmå fingrarna att minnas för alltid.
Bebisen ska vara mellan 5-10 dagar gammal för att få de där fantastiska sovande bilderna.
Sessionen tar ca 2-4 tim. Jag har rekvisitan och söta kläder att låna ut.
Kontakta mig för att planera din Newbornsession.
Boka din fotografering medan du är gravid för att säkra en tid till fotograferingen.Pris Newborn:
En bebis 2900:-

multipla (tvillingar, trillingar) 800:-


NYHET hösten 2016 – Digitala bildpaket!

I alla digitala paket här nedanför ingår fotosessionen, minst 20 bilder i webupplösning (fotografens urval) på USB samt ett visst antal digitala filer högupplösta , fullt redigerade i 100% jpegs, som ni väljer ifrån fotografens urval.
MINISESSION inkl 6 st digitala filer 3900:-
PORTRÄTTSESSION inkl 15 st digitala filer 6400:-
PORTRÄTT EXKLUSIV inkl 15 st digitala filer 7900:-
NYFÖDDFOTOGRAFERING inkl 15 st digitala filer 6500:-
multipla bebisar inkl 15 st digitala filer 7900:-När ni köper digitala filer av mig så får ni använda dessa till att göra förstoringar, skriva ut egna bilder, göra album och visa upp de på nätet.
Dock finns det en del man inte får göra:
– göra om bilderna med egna redigeringar
– beskära bilderna så att originalbilden förändras nämnvärt
– överlåta bilderna till någon annan
-använda dom i affärsverksamhetÖnskas specialretusch tillkommer kostnad – fråga efter offert.
-Styling: Vi kan ordna med stylist för hår och make up till en extra kostnad eller ge er kontaktuppgifter till våra rekommenderade samarbetspartners.


– Retuscheringens vara eller icke vara.

Jag bearbetar alltid bilder som jag lämnar ifrån mig. Grundserien är enkelt bearbetad i form av färg, kontrast och vid behov lättare hudretusch. Vid uppgradering av serien till digitala filer bearbetas bilderna mer och de är anpassade till att skrivas ut.
Albumbilder är mer bearbetade och vid större förstoringar och printar gör jag en grundlig retusch


VACKER SOM EN TAVLA

FINE ART redigering på ditt porträtt! Efter att ha skapat ett fint porträtt i kameran finns det oändliga möjligheter för mig att fortsätta vara kreativ med efter-redigeringen och som en nyhet detta året erbjuder jag Fine Art Redigering som tillval till din beställning.-Styling: Vi kan ordna med stylist för hår och make up till en extra kostnad eller ge er kontaktuppgifter till våra rekommenderade samarbetspartners.


– Retuscheringens vara eller icke vara.

Jag bearbetar alltid bilder som jag lämnar ifrån mig. Grundserien är enkelt bearbetad i form av färg, kontrast och vid behov lättare hudretusch. Vid uppgradering av serien till digitala filer bearbetas bilderna mer och de är anpassade till att skrivas ut.
Albumbilder är mer bearbetade och vid större förstoringar och printar gör jag en grundlig retusch


Företagsporträtt

Mstudios företagsporträtt har sin egen informationssida uppe under fliken Info.
Men en liten fingervisning kan jag bjuda på:

Pris ex på personalporträtt i Studion:
1 personr 1 bild 1800:- exkl moms
3 person / 3 bilder alt 1 person med ngt klädbyte och 3 bilder levereras 3000:- exkl moms.
Varje bild levereras grundligt retuscherad i högupplöst digital Jpeg med fri användningsrätt utan tidsbegränsning.
Om du vill läsa vidare om företagsbilder så klicka in HÄR!
Vill du se företagsbilder så klicka in HÄR!


Vad händer efter fotograferingen?

ca 4 veckor efter er porträttfotografering så bokar vi gärna er på en kostnadsfri bildvisning. Vi går igenom era önskemål om efterbeställningar. Jag hjälper er med album, väggförstoringar eller den där bilden till svärmor. Jag rekommenderar att man funderar lite innan man kommer på bildvisningen på vad man vill ha och ungefär vart i hemmet man vill ha eventuella bilder så kan vi bäst hjälpa er med rätt bild på rätt plats.
Du får 20% Rabatt om du gör din beställning inom 30 dagar efter du fått ditt USB, Detta gäller på produkter, ej digitala filer.
Jag erbjuder även ”hemma-hos” beställningsmöte där jag kommer hem till er och hjälper er få den bästa bilden på den bästa platsen i hemmet. Minimum order på 3500 :- för ”hemma hos möten”
Bor ni lite längre ifrån och inte kan komma till oss så löser vi det galant på telefon och mail istället.
Vi har mängder med produkter och olika paket. Önskar ni något annorlunda som vi inte har i standard utbudet såsom printar på plast eller metall så löser vi det med.
I en beställning som övergår 5000:- bjuder jag på de beställda bilderna i högupplösta digitala filer

Jag vill ge min kund en fullservice där slutprodukten skall vara ett kärt minne för livet. Jag värnar omsorgsfullt om mina kunders upplevelse av en vacker produkt i handen och lägger ner mycket tid på bildbearbetning och framställande av album eller förstoringar.


Varför skiljer sig olika fotografers priser så mycket?

En del har med erfarenhet och kreativt uttryck att göra och en del har med omkostnader att göra. På Mstudio jobbar jag heltid med fotografering och framställning av bilder. Den tiden jag fotograferar är enbart en liten del av jobbet. Mycket tid går in i förberedelser, och även i efterarbetet. Alla bilder som lämnar min studio är bearbetade med kärleksfull hand. Priserna är grundläggande för att kunna driva en professionell studio och fortsätta leverera hög kvalité till mina kunder.


Får fotografen använda sig av mina bilder?

Min business är fina bilder och jag älskar att visa upp dom.

Jag förbehåller mig rätten att publicera era bilder på hemsida och blogg, och använda dem i egen marknadsföring om inte annat avtalats skriftligen.
Jag i min tur får inte sälja dom vidare om inte vi har ett skrivet avtal om detta.Välkommen med frågor eller din bokning på info@mstudio.se eller klicka HÄR!

Mvh

Martina / fotograf

 

PS!

Är du redo att boka en porträttupplevelse?

BOKA!

Hur vill du ha dina bilder på dig, eller på de nära och kära?