Priser

Bilder ger så mycket glädje till så många, i många år.Jag har kvar mitt eget bebisalbum där jag var runt 3 år. En bild sticker ut för jag har underläppen darrandes och en tår i ögat. En favoritbild för hela familjen. Och mina barn ser på det albumet och jämför sig med mig och min bror. Albumet är över 4o år gammalt och ger fortfarande en sådan glädje för mig och min familj.
Min mormor blev 96 år gammal och som tur är fick jag chansen att ta många fina bilder på henne så att jag idag kan visa mina barn hur gammelmormor såg ut.
Min egen pappa dog allt för tidigt och tyvärr blev det aldrig en familjebild med mina barn. Jag har endast en suddig mobilbild på honom och min 18 mån gamla son, tagen dagen innan han dog. Vad hade jag inte gett för att ha finare bilder på dem tillsammans. Inte kunde jag veta att han så hastigt skulle ryckas ifrån oss.
Ibland glömmer vi bort att en bild är mer än bara ett foto. Det är en del av vår historia och det är en värdefull investering. Olika fotografer har olika stilar. Kolla runt i gallerierna och se hur jag fotograferar. Välj din fotograf med hjärtat. Bilderna ska ni njuta av i många år framöver.

Jag brinner starkt för konstporträttet. Där planerar vi tillsammans och skapar ett porträtt som mer liknar en tavla. Se bilder på konstporträtt: HÄR!


Ett tips innan ni bokar är att fundera på vad ni vill ha ut av er fotografering. Är det konst till väggen eller ett album, eller både ock? Titta in på min prislista på produkter om ni vill kolla prisläget där först.


Vill du boka på en gång?

BOKA!

 

Porträttfotograferingar 2019
Baspaketet Porträttserie 2990:-

Detta ingår:
*Konsultation innan om kläder rekvisita etc
*Upp till 1 timma fotografering. 1 klädbyte ok. 1 bakgrund.
*Tillgång till att låna min rekvisita och kläder som finns här
*Ett USB med ca 20-30 lågupplösta bildfiler ni kan välja ifrån. (ej göra egna bilder)
* 2st 18×24 bilder
* Beställningsmöte på Mstudio eller via skype om så önskas ca 4 veckor efter fotograferingStora Porträttserien 3990:-

Detta ingår:
*Konsultation innan om kläder rekvisita etc
*Upp till 2 timmar fotografering. 1-2 klädbyte ok. 1-2 bakgrund.
*Tillgång till att låna min rekvisita och kläder som finns här
*Ett USB med ca 20-30 lågupplösta bildfiler ni kan välja ifrån. (ej göra egna bilder)
* 2st 18×24 bilder
* Gåvokort på 500:- som kan användas till fler förstoringar (gäller ej album)
* Beställningsmöte på Mstudio eller via skype om så önskas ca 4 veckor efter fotograferingMstudios Porträtt Exklusiv 5990:-

Se före och efter bilder på PorträttExklusivt: HÄR!

*Konsultation innan om kläder rekvisita etc
*Upp till 4 timmar session, inkl stylingtiden
*make up och lättare hårstyling ingår
*minst 2 bakgrunder, 2-3 klädbyten
*Tillgång till att låna min rekvisita och kläder som finns här
*Ett USB med ca 30-40 lågupplösta bildfiler ni kan välja ifrån. (ej göra egna bilder)
* 2st 18×24 bilder och 1 st 30×40 och samma bilder på USB högupplöst
* Gåvokort på 1000:- som kan användas till fler förstoringar (gäller ej album eller digital filer)
* Beställningsmöte på Mstudio eller via skype om så önskas ca 4 veckor efter fotograferingMstudios Newbornfotografering 3900:-

Se bilder på barn och bebisar: HÄR!

Bilder på din nya bebis är ovärderliga minnen.
Den lilla näsan och de pyttesmå fingrarna att minnas för alltid.
OBS! Bebisen ska vara mellan 5-10 dagar gammal för att få de där fantastiska sovande bilderna.
Detta ingår:
*Konsultation innan om kläder rekvisita etc
*Upp till 2 timmar fotografering. 1-2 klädbyte ok. 1-2 bakgrund.
*Tillgång till att låna min rekvisita och kläder som finns här
*Ett USB med ca 20-30 lågupplösta bildfiler ni kan välja ifrån. (ej göra egna bilder)
* Gåvokort på 800:- som kan användas till fler förstoringar (gäller ej album)
* Beställningsmöte på Mstudio eller via skype om så önskas ca 4 veckor efter fotografering

Boka din fotografering medan du är gravid för att säkra en tid till fotograferingen.
Multipla födslar (tvillingar, trillingar) tilläggskostnad 800:-Minisession 1900:-

*upp till 40 min enklare fotografering

*Lämpligt för en persons porträtt eller parbilder, samt modelltestbilder.
*Ca 15 bilder som urval i serien (endast för datorn, ej för egna utskrifter).
*Denna fotografering görs ej på lördagar.Företagsporträtt från 1800:- exkl moms

Företagets bilder är många gånger ansiktet utåt och bra bilder är A och O.
jag hjälper till med väldigt mycket bilder till företag och berätta vad du/ni vill göra så ska jag ge en offert på vad jag kan hjälpa till med.Ett pris exempel på företagsporträtt i studion är 1800:- exkl moms
*upp till 30 min fotografering

* 1 person, 1 bild levereras redigerad, högupplöst digitalt, utan tidsbegränsning
* extra bilder går bra att köpa till eller extra personer kan läggas till 800:- exkl moms

Vill du se företagsbilder så klicka in HÄR!SocialaMedier-Paketet 3000:-

Succén från förra året fortsätter. Det här passar både bloggerskan, influencern, tinderanvändaren, jobbsökaren.. ja ni fattar.. 😉
* 1 timmas session
* 2-3 ombyten och ett par olika bakgrunder.
* Inkl 8 bilder lite enklare redigerade och i lägre upplösning som passar webben.

*Mindre paketet med minisession (30 min fotografering) och 3 st bilder enklare redigerade och i lägre upplösning som passar webben. Kostar 2500:-

Det går såklart att köpa till fler bilder om man så vill.
Perfekt för dig som vill snygga till din profil utåt!Dessa tillägg finns till alla fotograferingarna om så önskas:
• Fine art redigering fr 1000:-
• Styling med make up och lättare hårfix fr 800:-
• Ett företagsporträtt samtidigt som familjefotograferingen fr 500:-
Bilderna ni får på USB är enbart för att göra urval från och dessa går inte att göra egna bilder ifrån. Jag vill att du som kund får en högkvalitativ produkt från de bästa leverantörerna och det kan jag bara garantera om jag tar hand om hela processen. Samt att jag har märkt att många filer blir liggandes på ett USB i byrålådan och tanken är ju att hela vår upplevelse tillsammans ska bli ett fint minne eller en vacker gåva. Genom att allt beställs genom mig och med mitt rabattsystem så hoppas jag att fler bilder ska få sina fina plats på väggen och i ett album.

Jag välkomnar alla i familjen och era husdjur om så önskas. Det finns ingen begränsning för hur många ni kan vara på bild (förutom miniserien). På Mstudio har jag gott om plats. Dock finns det en begränsning om val av bakgrund vid fler än 4 pers. Hör av er om frågor kring detta.
Familjebilder är fantastiska och jag älskar att vara utomhus där barnen kan få röra sig mer fritt och familjebilderna får en ärligare och mer naturlig look. Så jag föredrar att boka familjesessioner mellan maj-oktober men om den timingen inte fungerar så kan vi självklart hitta en bra lösning på detta i min studio.


Välkommen med frågor eller din bokning på info@mstudio.se eller klicka HÄR!

Mvh

Martina / fotograf

 

Vad vill du göra för fotografering?


PS!

Är du redo att boka en porträttupplevelse?

BOKA!