Porträtt

En bra bild ger så mycket glädje för så mångaJag har kvar mitt eget bebisalbum där jag var runt 3 år. En bild sticker ut för jag har underläppen darrandes och en tår i ögat. En favoritbild för hela familjen. Och mina barn ser på det albumet och jämför sig med mig och min bror. Albumet är 43 år gammalt och ger fortfarande en sådan glädje för mig och min familj.
Min mormor blev 96 år gammal och som tur är fick jag chansen att ta många fina bilder på henne så att jag idag kan visa mina barn hur gammelmormor såg ut. Min egen pappa dog allt för tidigt och tyvärr blev det aldrig en familjebild med mina barn. Jag har endast en suddig mobilbild på honom och min 18 mån gamla son, tagen dagen innan han dog. Vad hade jag inte gett för att ha finare bilder på dem tillsammans. Inte kunde jag veta att han så hastigt skulle ryckas ifrån oss.
Det finns många anledningar att ha fina bilder på sig själv, sina nära och kära. Vilken är din?
Jag vill fotografera porträtt som är kreativa och väl genomarbetade. Att komma människan framför kameran nära och få fram något själfullt och intimt är alltid ett mål. Jag är inte en fotograf som bara trycker på knappen, utan jag vill skapa och bearbeta fram ett fotografi som kan uppskattas och älskas många år framöver..

Jag brinner starkt för konstporträttet. Där planerar vi tillsammans och skapar ett porträtt som mer liknar en tavla. Se bilder på konstporträtt: HÄR! Från 4500:-


NYTT för i år! SocialaMedier-Paketet! Ett stort och ett litet. Som passar både bloggerskan, influencern, tinderanvändaren, jobbsökaren.. ja ni fattar.. 😉 Här erbjuds ni antingen 1 timmas session med 2-3 ombyten och ett par olika bakgrunder. Inkl 8 bilder lite enklare redigerade och i lägre upplösning som passar webben. Kostar 3000:- ink moms
Mindre paketet med minisession (30 min fotografering) och 3 st bilder enklare redigerade och i lägre upplösning som passar webben. Kostar 2500:- ink moms.
Perfekt för dig som vill snygga till din profil utåt!
Vill du se porträttbilder så klicka in HÄR!

Olika fotografer har olika stilar. Kolla runt i gallerierna och se hur jag fotograferar. Välj din fotograf med hjärtat. Det är en investering du gör.

I alla porträttsessioner som jag erbjuder ingår det följande:

-En konsultation – med mig, fotograf Martina angående kläder och bakgrund som passar.
– Fotograferingen

– Ett urval av bilder i webbupplösning (ca 20 st) på USB eller via en länk

– Personlig bildvisning/beställningsmöte inom 30 dagar där du har rabatt under bildvisningen.

Bilderna ni får på USB är enbart för att göra urval från och dessa går inte att göra egna bilder ifrån.
Vid alla bildbeställningar får du efteråt tillgång till en app där du får de beställda bilderna i en webversion som du kan dela bland släkten eller på sociala medier om så önskas.

Ett tips innan du/ni bokar är att titta in på min sida om beställningar av album och förstoringar så att ni får ett hum om vad ni är intresserade av och lite också vad som behöver investeras för att få det fina hantverket upp på väggen eller i ett vackert album.
Porträttfotograferingar 2018


Mstudios Porträttfotografering 2300:-:

1 timma fotografering i studion eller utomhus i närheten (om vädret tillåter). Ca 20-30 webbilder (endast för datorn, ej för egna utskrifter) ingår i serien. Passar alla sorters fotograferingar. Ett Klädbyte kan vara ok (beroende på hur många som skall fotograferas). Detta pratar vi om innan. Lättare grundredigering ingår dvs, beskärning , kontrast och bilderna ställs i färger och några görs svartvita.Mstudios Porträtt Exklusiv 4500:-

Se före och efter bilder på PorträttExklusivt: HÄR!
ca 3-4 tim upplevelse med styling av hår och make up. Klädkonsultation och 2 klädbyten samt porträttsession med ett par olika bakgrunder. En underbar session som boostar egot och får dig att uppleva ditt eget vackraste jag.

Nu bakar vi in en förstoring i priset. 1 st 30×40 med ram ingår


Minisession 1700:-

30 min enklare fotografering. Lämpligt för en persons porträtt eller parbilder, samt modelltestbilder. Ca 15 bilder som urval i serien (endast för datorn, ej för egna utskrifter).
Denna fotografering görs ej på lördagar.


Konstporträttet 4500:-

Vill du se konstporträttbilder så klicka in HÄR!
En mer kreativ porträttsession för 1-2 personer där kläder, bakgrund och ev rekvisita planeras noggrant. Fotograferingen är mer fokuserad på ljussättning och känsla och det ska bli 1 el 2 väl redigerade porträtt som kan liknas vid en tavla. Ca 1-1,5 tim i studion eller i miljö efter överenskommelse.

Nu bakar vi in en förstoring i priset. 1 st 30×40 med ram ingårMstudios Newbornfotografering 2900:-

Se bilder på barn och bebisar: HÄR!

Bilder på din nya bebis är ovärderliga minnen.
Den lilla näsan och de pyttesmå fingrarna att minnas för alltid.
OBS! Bebisen ska vara mellan 5-10 dagar gammal för att få de där fantastiska sovande bilderna.
Sessionen tar ca 2-4 tim. Jag har rekvisitan och söta kläder att låna ut.
Kontakta mig för att planera din Newbornsession.
Boka din fotografering medan du är gravid för att säkra en tid till fotograferingen.
Multipla födslar (tvillingar, trillingar) tilläggskostnad 800:-Digitala filer har vi slutat sälja. Jag gjorde ett försök för en tid sen att börja med det men har märkt att det inte fungerar så som jag önskar. Jag vill att du som kund får en högkvalitativ produkt från de bästa leverantörerna och det kan jag bara garantera om jag tar hand om hela processen. Samt att jag har märkt att många filer blir liggandes i byrålådan och tanken är ju att hela vår upplevelse tillsammans ska bli ett fint minne eller en vacker gåva. Genom att allt beställs genom mig och med mitt rabattsystem så hoppas jag att fler bilder ska få sina fina plats på väggen och inte stanna i byrålådan.

Ibland dyker det upp specialerbjudanden i sociala medier så håll utkik och följ mig gärna på FB och Insta så missar du inget.


Jag har ett rabattsystem för beställningar. Se under beställningar.Önskas specialretusch tillkommer kostnad – fråga efter offert.
-Styling: Vi kan ordna med stylist för hår och make up till en extra kostnad eller ge er kontaktuppgifter till våra rekommenderade samarbetspartners.VACKER SOM EN TAVLA

FINE ART redigering på ditt porträtt! Efter att ha skapat ett fint porträtt i kameran finns det oändliga möjligheter för mig att fortsätta vara kreativ med efter-redigeringen och som en nyhet detta året erbjuder jag Fine Art Redigering som tillval till din beställning.


Företagsporträtt

Om du vill läsa vidare om företagsbilder så klicka in HÄR!
Vill du se företagsbilder så klicka in HÄR!


Jag välkomnar alla i familjen och era husdjur om så önskas. Det finns ingen begränsning för hur många ni kan vara på bild (förutom miniserien). På Mstudio har jag gott om plats. Dock finns det en begränsning om val av bakgrund vid fler än 4 pers. Hör av er om frågor kring detta.
Familjebilder är fantastiska och jag älskar att vara utomhus där barnen kan få röra sig mer fritt och familjebilderna får en ärligare och mer naturlig look. Så jag föredrar att boka familjesessioner mellan maj-oktober men om den timingen inte fungerar så kan vi självklart hitta en bra lösning på detta i min studio.
Vill ni slå två flugor i en smäll och lägga till ett företagsporträtt på familjesessionen eller kanske en gravidmage utöver det andra porträttet så går det alldeles utmärkt. En extra kostnad på 500SEK /tillägg tillkommer.


Jag vill ge min kund en fullservice där slutprodukten skall vara ett kärt minne för livet. Jag värnar omsorgsfullt om mina kunders upplevelse av en vacker produkt i handen och lägger ner mycket tid på bildbearbetning och framställande av album eller förstoringar.


Vanliga Frågor

Varför skiljer sig olika fotografers priser så mycket?

En del har med erfarenhet och kreativt uttryck att göra och en del har med omkostnader att göra. På Mstudio jobbar jag heltid med fotografering och framställning av bilder. Den tiden jag fotograferar är enbart en liten del av jobbet. Mycket tid går in i förberedelser, och även i efterarbetet. Alla bilder som lämnar min studio är bearbetade med kärleksfull hand. Priserna är grundläggande för att kunna driva en professionell studio och fortsätta leverera hög kvalité till mina kunder.Vad händer efter fotograferingen?

Att förbereda er urvalsserie tar ca 3-4 veckor. När ni fotograferas bestämmer vi en tid för bildvisning inom en månad. Där tittar vi tillsammans på era bilder och vi går igenom era önskemål om efterbeställningar. Jag hjälper er med album, väggförstoringar eller vad som kan önskas. Ni har rabatt under bildvisningen. 15% rabatt när ni handlar över 2000:- 20% rabatt när ni handlar över 5000:- och 30% rabatt när ni handlar över 10 000:-

Får fotografen använda sig av mina bilder?

Min business är fina bilder och jag älskar att visa upp dom.

Jag förbehåller mig rätten att publicera era bilder på hemsida och blogg, och använda dem i egen marknadsföring om inte annat avtalats skriftligen.
Jag i min tur får inte sälja dom vidare om inte vi har ett skrivet avtal om detta.


Retuscheringens vara eller icke vara.

Jag bearbetar alltid bilder som jag lämnar ifrån mig. Grundserien är enkelt bearbetad i form av färg, kontrast och vid behov lättare hudretusch. Vid uppgradering av serien till digitala filer bearbetas bilderna mer och de är anpassade till att skrivas ut.
Albumbilder är mer bearbetade och vid större förstoringar och printar gör jag en grundlig retusch


Välkommen med frågor eller din bokning på info@mstudio.se eller klicka HÄR!

Mvh

Martina / fotograf

 

Vad vill du göra för fotografering?


PS!

Är du redo att boka en porträttupplevelse?

BOKA!