Företagsfoto

För bilder som representerar själen i verksamheten, eller bara ett jäkligt snyggt företagsporträtt på dig

Alla som sysslar med företag vet hur viktigt det är med den mänskliga kontakten, den personliga servicen och att få sin kund att känna sig uppskattad och värdefull.
Jag tycker att bra bilder på en hemsida, på ett kontor eller i tryck ger en signal att du bryr dig om dig själv och ditt företag och i slutändan, att du bryr dig om din kund. Att investera i ett säljande och träffsäkert bildspråk är aldrig en dålig affär.
Jag fotograferar det som berör människan i företaget. Verksamhetsberättelser, årsredovisningar, personalporträtt, hemsidebilder och reklambilder för att nämna några områden.
Min styrka som fotograf ligger i mötet med människor och där andra fotografer må vara trollkonstnärer när det kommer till det tekniska är min specialité förmågan att få de flesta (även de som skyr kameran) att se trevliga och tillmötesgående ut. Där bilderna faktiskt reflekterar det trevliga bemötandet och den goda servicen du vill förmedla för ditt företag. Dina bilder skall visa upp företagets bästa sida med bilder som speglar själen av verksamheten och människorna bakom.

Jag kan leverera de klassiska personalporträtten men även en mer kreativ satsning som gör att bilderna sticker ut i media bruset. Efter många års erfarenhet är jag inte enbart en fotograf som trycker på en knapp utan en fotograf som ser helheten, kan komma med idéer om utförandet och som brinner för ett fantastiskt snyggt slutresultat.

Varje uppdrag skiljer sig åt så om du är intresserad av att skräddasy er fotografering och få en offert är du välkommen att maila mig med frågor och funderingar. Försök vara så specifik som möjligt vad uppdraget gäller och andra detaljer så kan jag snabbare återkomma med förslag på upplägg, tider och liknande :-)


Prisexempel på personalporträtt i Studion:
1 person och 1 bild 1800:- exkl moms
Följande personer eller bilder 800:-/st
3 personer / 3 bilder alt 1 person med ngt klädbyte och 3 bilder levereras 3400:- exkl moms.
Varje bild levereras grundligt retuscherad i högupplöst digital Jpeg med fri användningsrätt utan tidsbegränsning.Vill du se företagsbilder så klicka in HÄR!

PS!

Vill du bolla lite idéer om fotografering? Skicka över lite grundtankar till mig så ska jag spinna vidare och ge dig ett förslag på vad vi kan göra tillsammans.

Maila Martina