apple-orchard-wedding
pukebergs_glasbruk_bröllop
GunerAoA526big
industrial_wedding
Korbis146
David o Frida143-189big
David o Frida274
David o Frida400-Redigera
bröllop_uddevalla
ystad-bröllop
bröllop_teleborg slott077

Bröllopsfotografering

Er kärlek och er dag förtjänar vackra bilder

I lööööve weddings! Alla är så snygga o glada o känslomässiga.. det är skratt, tårar och kärlek.. sånt där går jag igång på. Det är äkta. Allt behöver inte vara perfekt, livet är inte perfekt. Nog för att jag gillar vackra saker och fina bilder men jag fascineras också av människan och deras operfekthet.. (är det ens ett ord? hahaha). Att fotografera bröllop för mig är som en saga om verkligheten. Lite tillrättalagt men mest är det innerliga känslor, och jag älskar det!


Det finns lika många sätt att fotografera bröllop på som det finns fotografer. Välj er bröllopsfotograf med hjärtat.
Jag är en engagerad och glad bröllopsfotograf som finns där och guidar er med varsam hand och där det kan behövas ibland. Ni behöver inte tänka på något annat än er kärlek och på att ha kul tillsammans.Allt jobb, alla detaljer och all tanke som ligger bakom ett bröllop, stort som litet, förtjänar att bli ihågkommet, det förtjänar vackra bilder.Varenda gång jag får förfrågan att vara någons bröllopsfotograf blir jag smickrad och glad. Det är ett noggrant övervägt beslut av er och ett viktigt uppdrag för mig.


.

Jag vill gärna fotografera hela er dag, från förberedelser, detaljbilder av ringar, klänning, blommor, och första stunden ni ser varann till intima porträtt, vacker vigsel, glada gäster och känslosamma tal. Jag är era ögon den dagen och med bilderna får ni se många detaljer och ögonblick ni inte hinner vara delaktiga i. En heldagsbokning ger er en otrolig berättelse om er och dagen.! Men om ni föredrar endast några timmar går det också att ordna. Läs mer om de olika paketen jag erbjuder här nedanför


Bröllopsfotograferingar 2018:


Skicka mig gärna ett mail och berätta om era tankar och önskemål om dagen och er fotografering. vad vill ni ha ut av bilderna, av mig? Hur mycket av dagen vill ni jag ska fånga? Ska vi träffas, ta en fika och prata om era planer?

Mina bröllopsfotograferingar startar på 4 timmar / 16000:-
Högupplösta småfiler ingår. (kan printa till 10x15cm om så önskas)
Antal bildfiler varierar men fr 200 st och upp.
OCH en 40×50 inramning av er favoritbild.
På 4 timmar hinner vi oftast med det sista piffet med påklädning och lite detaljbilder, samt fina porträtt, vigseln och gratulationer efteråt.


6 timmarspaketet kostar 20 000:-

8 timmarspaketet kostar 25 000:-

12-14 timmar heldags dokumentation av er dag kostar 31 000:-
i heldagsbokningar ( 8 tim o ch uppåt) ingår det en provfotografering med mig. (värde 2500:-)


Gifter ni er en vardag? Önskar ni endast en liten fotografering?
Jag erbjuder 1 timmas bröllopsfotograferingar mån-fred för vanlig porträtt taxa. Där är upplägget såsom på porträttfotograferingarna. Inget extra ingår.

Är det kort varsel och jag är ledig så kan det gå att boka 1 timmas bröllopsfotografering även en lördag.
Hör av er så kollar vi möjligheten.
Minipaketet Bröllopsbilder 1 timme på lördagar 5 900:-
Högupplösta småfiler ingår (kan printa till 10x15cm om så önskas)
fr 60st och upp, samt en förstoring 30×40 med ram


PS!

Vill du göra en preliminärbokning redan nu så vi håller ditt datum?

BOKA!

Funderar ni på utomlandsbröllop? Oftast är det otroligt fördelaktigt att ha med sin egen fotograf. En investering som inte på långt håll behöver bli så kostsamt många verkar tro. Jag reser gärna med min kamera både inom Sveriges gränser och utanför. Hör av er till mig så pratar vi romantiska resmål.. Yay!!! :-).