Bröllopsfotografering

Er kärlek och er dag förtjänar vackra bilder

Bröllop alltså.. vilken härlig mix det är av så mycket känslor. Det är skratt, tårar, nerver… Det är äkta. Allt behöver inte vara perfekt, livet är inte perfekt. För mig är berättandet i bilderna det som jag älskar så mycket med bröllop. Men det handlar inte om mig och vad jag gillar.. Det är ER dag och jag ska göra mitt yttersta för att uppfylla era förväntningar och ha kul tillsammans med er.


Välj er bröllopsfotograf med hjärtat.

Det är inte bara bilderna som är viktigt valet av er fotograf. Personligheten bör vara väldigt avgörande. Vi ska ju vara tillsammans hela dagen. Jag är mer med er den dagen än alla andra och det är såklart väldigt bra om vi klickar och att vi gillar varann så har vi mycket roligare tillsammans och är vi på samma bana så finns det inga gränser för hur bra bilder det kan bli.


.

Jag vill gärna fotografera hela er dag, från förberedelser, detaljbilder av ringar, klänning, blommor, och första stunden ni ser varann till intima porträtt, vacker vigsel, glada gäster och känslosamma tal. För att inte tala om de fantastiska möjligheterna jag har att fånga era nära o kära på bild. Jag är era ögon den dagen och med bilderna får ni se många detaljer och ögonblick ni inte hinner vara delaktiga i. En heldagsbokning ger er en otrolig berättelse om er och dagen.! Men om ni föredrar endast några timmar går det också att ordna. Läs mer om de olika paketen jag erbjuder här nedanför


Bröllopsfotograferingar 2019:


Skicka mig gärna ett mail och berätta om era tankar och önskemål om dagen och er fotografering. vad vill ni ha ut av bilderna, av mig? Hur mycket av dagen vill ni jag ska fånga? När ska vi träffas, ta en fika och prata om era planer?

Mina bröllopsfotograferingar startar på 4 timmar / 18000:-
Högupplösta småfiler ingår. (kan printa till 10x15cm om så önskas)
Antal bildfiler varierar men fr 200 st och upp.
OCH en 40×50 inramning av er favoritbild.
På 4 timmar hinner vi oftast med det sista piffet med påklädning och lite detaljbilder, samt fina porträtt, vigseln och gratulationer efteråt.


6 timmarspaketet kostar 23 000:-

8 timmarspaketet kostar 28 000:-

12-14 timmar heldags dokumentation av er dag kostar 35 000:-
i heldagsbokningar ( 8 tim o ch uppåt) ingår det en provfotografering med mig. (värde 2500:-)


Gifter ni er en vardag? Önskar ni endast en liten fotografering?
Jag erbjuder 1 timmas bröllopsfotograferingar mån-fred för vanlig porträtt taxa. Där är upplägget såsom på porträttfotograferingarna. Inget extra ingår.

Är det kort varsel och jag är ledig så kan det gå att boka 1 timmas bröllopsfotografering även en lördag.
Hör av er så kollar vi möjligheten.
Minipaketet Bröllopsbilder 1 timme på lördagar 5 900:-
Högupplösta småfiler ingår (kan printa till 10x15cm om så önskas)
fr 60st och upp, samt en förstoring 30×40 med ram


PS!

Vill du göra en preliminärbokning redan nu så vi håller ditt datum?

BOKA!

Funderar ni på utomlandsbröllop? Oftast är det otroligt fördelaktigt att ha med sin egen fotograf. En investering som inte på långt håll behöver bli så kostsamt många verkar tro. Jag reser gärna med min kamera både inom Sveriges gränser och utanför. Hör av er till mig så pratar vi romantiska resmål.. Yay!!! :-).