apple-orchard-wedding
pukebergs_glasbruk_bröllop
GunerAoA526big
industrial_wedding
Korbis146
David o Frida143-189big
David o Frida274
David o Frida400-Redigera
bröllop_uddevalla
ystad-bröllop
bröllop_teleborg slott077

Bröllopsfotografering

Er kärlek och er dag förtjänar vackra bilder

Du och mannen din älskar varandra högt och skrattar gärna och ofta tillsammans. Ni njuter av ett gott vin med god mat en lördagskväll. Ni ser med glädje fram emot att fira er kärlek med ett bröllop i glada vänners lag. Stort eller litet, pampigt eller personligt. Att få vackra bröllopsbilder att minnas till är värdefullt för er och ni kan uppskatta hela den fotografiska processen. Hör av er till mig! Jag tror vi kan skapa lite magi tillsammans. :-) // Martina


Att fotografera Bröllop är ett tufft jobb, men jäklar så fantastiskt kul det är. Det är värt vartenda svettdroppe när skapandet är på topp tillsammans med ett brudpar.
Det finns lika många sätt att fotografera bröllop på som det finns fotografer. Det är viktigt att ni väljer er bröllopsfotograf med hjärtat.
Jag är en engagerad och energifylld bröllopsfotograf som finns där och guidar er med varsam hand och där det kan behövas ibland. Ni behöver aldrig känna någon press. Vi ska koncentrera oss på att ha kul tillsammans och att få fina bilder. Jag vill att vi ska tillsammans uppnå något fantastiskt.Allt jobb, alla detaljer och all tanke som ligger bakom ett bröllop, stort som litet, förtjänar att bli ihågkommet, det förtjänar vackra bilder.Varenda gång jag får förfrågan att vara någons bröllopsfotograf blir jag smickrad och glad. Det är ett noggrant övervägt beslut av er och ett viktigt uppdrag för mig.
Ett stort, ödmjukt TACK för att ni har gett mig lite av er tid, för att ni tittat runt på mina bilder, för att ni visar mig detta förtroende och tänker på mig som er bröllopsfotograf.

Er bröllopsdag ska vara något helt fantastiskt och utan huvudbry, er dag ska vara fylld av skratt och några glädjetårar kanske. Och ni ska känna er avslappnade och fria och helst slippa tänka på något som tidsramar och begränsningar. Jag vill gärna fotografera hela er dag, från förberedelser, första stunden ni ser varann, intima porträtt, vacker vigsel, glada gäster till känslosamma tal. Jag är era ögon den dagen och med bilderna får ni se många detaljer och ögonblick ni inte hinner vara delaktiga i. En heldagsbokning ger er en otrolig berättelse om er och dagen. Ert val av fotograf borde vara fritt från praktiska detaljer och kännas med hjärtat, er enda fråga bör vara VEM!


Bröllopsfotograferingar 2017:


Varje brudpars drömmar och förväntningar är unika. Jag skräddarsyr gärna er fotografering. Det bästa är att skicka mig ett mail och berätta om era tankar och önskemål om dagen och er fotografering. vad vill ni ha ut av bilderna, av mig? Hur mycket av dagen vill ni ska förvaras för framtiden?
Jag rekommenderar starkt att boka heldag då jag är på plats från förberedelser till dans och tårta och kan skapa den bästa dokumentationen. Detaljer, ögonblick, vänner, all glädje och kanske en och annan tår.
Lokala bröllopsfotograferingar i och runt Växjö är minimum 4 timmar, startpris 18 000:-
Bröllop på annan ort är minimum 6 timmar, startpris 22 000:-
Det ingår X antal högupplösta digitala filer i varje bröllopsfotografering. Antalet varierar beroende på paket.
Hör av er och berätta om er dag så ska vi snickra ihop något bra tillsammans.


Önskar ni endast en liten fotografering? Gifter ni er en vardag?

Jag erbjuder 1 timmas fotograferingar mån-fred. Är det väldigt kort varsel och jag är ledig en lördag så kan det gå möjligen även en lördag. Hör av er så kollar vi detta.
Exempel: Minipaketet 1 timme 5 900:-
Jag fotograferar i studion eller i en miljö i närheten och levererar runt 40 bilder i mindre digital upplösning så ni kan printa småbilder själva. 5 bilder kan ni välja ut inom 30 dagar och få dessa högupplösta digitalt i 100% jpeg
Självklart kan fler timmar läggas till här om så önskas.


PS!

Vill du göra en preliminärbokning redan nu så vi håller ditt datum?

BOKA!

Funderar ni på utomlandsbröllop? Oftast är det otroligt fördelaktigt att ha med sin egen fotograf. En investering som inte på långt håll behöver bli så kostsamt många verkar tro. Jag reser gärna med min kamera både inom Sveriges gränser och utanför. Hör av er till mig så pratar vi vidare.